Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

Widget Atas Posting

Contoh Susunan Acara Panggung 17 Agustus Bahasa Sunda

Shobatasmo.com Membuat susunan acara panggung untuk panitia 17 agustus tentunya sangat mudah tapi untuk sebagian panitia yang baru menyelenggarakan acara panggung 17 agustusan ini tentunya ada juga yang kebingungan apa yang harus dilakukan. Tak perlu khawatir kamu bisa melihat contoh susunan acara panggung di bawah ini yang bisa kamu tiru untuk diterapkan di acara panggung 17 agustusan kamu.

Contoh susunan acara 17 Agustus menggunakan bahasa sunda

Untuk yang kurang pasih berbahasa indonesia kamu bisa menggunakan contoh susunan acara panggung di bawah ini menggunakan bahasa Sunda yang tentunya pasti kamu paham arti dan cara membacanya biar pasih dalam membaca pada saat acara berlangsung oke langsung saha lihat di bawah ini

Dan di bawah ini adalah contoh susunan acara panggung HUT RI yang bisa kamu coba dan terapkan di rencara atau susunan acara panggung kamu biar acara makin lancar karea ada susunana acara yang lengkap di bawah ini kamu bisa menirunya silahkan baca di bawah ini.

Susunan Acara panggung 17 Agustus Menggunakan Bahasa Sunda


Aturan Tahap 17 Agustus
Assalamu'alaikum wr. wb

Kepala kepala kampung (kulawarga anjeun) anu kami hormat. (Ngaran Kepala Désa atanapi Tamu Anjeun) Juragan Bapak RT 3 RW 2, urang hormat. Kitu ogé warga RT 02 / rw11 anu kami dipikacinta.
Tong hilap panitia kolega anu urang dipikacinta.

Anu mimiti, urang ngahatur nuhun ka Allah SWT pikeun izin-Na urang tiasa ngumpul pikeun ngemutan ulang tahun ka-74 dina Républik Kamerdikaan Indonésia.
Sateuacanna, atas nama panitia, sim kuring ngahatur nuhun hatur nuhun anu jéntré pikeun warga sareng penderma anu parantos ngabantosan acara anu kami atos ngawangun.

Oke, éta henteu lami deui, hayu urang teraskeun deui, urang baca komposisi Tahapan Kinerja Poé Kamerdikaan anu ka-74. Diantarana éta:
(ningkatkeun diri anjeun)

1. Bubuka
2. Nembangkeun lagu Indonesia Raya sareng tanggal 17 Agustus
3. Salam
4. Kiriman Lomba Hadiah
5. Panutup / Sholat
6. Hiburan

1. Bubuka

Kanggo lancar acara ieu, éta mangrupikeun léngkah anu saé pikeun urang
ngucapkeun bassmalah sareng neneda ka Allah SWT babarengan supados acara ieu bakal kasuksésan lengkep.

2. Nembangkeun lagu Indonesia Raya sareng tanggal 17 Agustus

Yep, urang bakal teraskeun kana program salajengna, anu kami bakal nyanyi 17 Agustus sareng Indonesia Raya ngahiji sareng harepan

kami moal mopohokeun jasa pahlawan-pahlawan anu tarung dina jaman kuno sareng urang ngadoakeun sadayana pahlawan anu murag

ku kituna kuring tiasa beristirasi di karapihan aya amin. Lagu anu munggaran nyaéta 17 Agustus saatos éta Indonesia Raya (Terus Nganggo Panyiaran Lagu)

Kanggo sadaya warga, punten nangtung sareng nyanyi lagu ieu sareng anu sanés
(Dimimitian nyanyi lagu)

Rengse Punten calik deui dina unggal bangku.

3. Sambutan

Program anu salajengna nyaéta ucapan.

Ucapan anu munggaran ku kepala panitia, Kanggo Pupuhu Panitia Cacep Karangtaruna, kami ngajak anjeun lebet di panggung….
(Antosan salam dugi ka

Hatur nuhun ka pupuhu panitia pikeun ucapan na. punten angkat ka korsi

Salam kadua ayeuna ku Pupuhu RW Désa urang Abdul, Kanggo Pak Abdul Mangga angkat ka panggung ...
(Antosan salam dugi ka

Hatur nuhun salam ka Bapa Abdul. punten angkat ka korsi

4. Kiriman Hadiah Pertandingan 17 Agustus

Ayeuna hayu urang teraskeun kana acara penghargaan tina juara 17 Agustus anu parantos milu
Pikeun anu ngaran anu disebut, punten angkat dina panggung

- Distribusi hadiah hadiah
- Kategori karung Balap
- Ngaran Junaedi
- tempat ka 3

(Punten ngadamel kontes juara sanés nganggo format di luhur)
Kitu, sadulur sareng ucapan salamet ka para pemenang lomba sareng mudah-mudahan hadiah tiasa mangpaat, lanceuk sareng adina.

5. Bacaan Doa Akhir

Kanggo sadaya warga anu hadir di dieu saatos ieu urang bakal ngagaduhan seueur acara sareng hiburan. Nanging sateuacan ngalakukeun éta urang nutup heula kagiatan ieu
kalayan maca doa anu bakal dipimpin langsung ku kepala RW désa urang Abdul pikeun saderek mangga En Abdul diondang angkat di panggung
(Prosés maca anjeunna nyimpulkeun)
Hatur nuhun ka Pak Abdul.

6. Hiburan

Hayu urang teraskeun acara ieu engké saatosna, hayu urang sasarengan sareng hiburan acara Kamerdekaan Indonésia anu ka-74
(Ningkatkeun sesa kecap nyalira)

Nah begitu adalah contoh susunana acara panggung mengunakan bahsa sunda semoga bermanfaat untuk kalian panitia yang baru terjun di dunia perpanitian ajay. Semoga bermanfaat terima kasih sudah mampik ke blog shobatasmo sampai jumpa di artikel selanjutnya